2 mars 2014

Sportlov 2014

Då har vi kommit fram till sportlovets sista dag för mig och John. I morgon är det tillbaka till verkligheten med jobb, förskola och vardagspussel. Det har varit helt fantastiskt att bara få vara tillsammans. Det blir så lite tid tillsammans i veckorna eftersom både jag och Calle jobbar 100%. Då är det fint att få extratid tillsammans på loven. En liten bildsammanfattning av veckan måste vi ju ha:

På måndagen var vi till badhuset och badade. John ville mest sitta i bubbelpoolen och titta på barnen i den stora bassängen så vi var rätt överens om hur ett bra simhallenbesök ska se ut!

Vi har också gått på en del promenader och John vill gärna använda sina egna ben numera.
     
På tisdagen tog vi en sväng in till stan och snabbesökte bokrean. Snabbesök eftersom jag glömde vagnen hemma och det vara bara med fikamutning som vi tog oss därifrån utan större bekymmer. Trots det hann John springa ut ur affären med en av böckerna. Tur att inte den var larmad tyckte mamman! Därefter fick vi lekbesök av kompisen Oliver med mamma och liten lillebror.
Tisdagen var också härligt solig!
Enda dagen med sol och jag kände verkligen vilken total bristvara solen varit ett tag nu.
Senare i veckan hann vi även leka med kompisarna Hannes och Sofi och mamma Jessica samt kompis Lova och mamma Lova och minibror Vide. Vi har också pysslat. Pärlhalsband är det nya roliga. Och så har vi gjort pärlplattor och målat med fingerfärg.
Vi har lekt och läst böcker. Ibland samtidigt eller parallellt.
Vi bakade semlor lite i förtid. Mamman och pappan älskade medan John var väldigt tveksam till att vi hade både grädde och mandelmassa i bullarna. Pepparkakor är bättre enligt hans mening!
Vi hann även med en trolleriföreställning på biblioteket som John egentligen var för liten för men det var en aktivering i alla fall.

Ja, man hinner mycket på en vecka och då har vi ändå inte stressat runt och haft oss för att hinna så mycket som möjligt!

Inga kommentarer: