7 juni 2010

Jomän vesst!!

Opponeringen gick bra! Tyvärr var tjejen jag opponerade på inte riktigt mottaglig för konstruktiv kritik och inte kunde hon komma med något konstruktivt på någon annans uppsats heller!! Men det är hennes problem! Min uppsats fick nästan inga ändringar med sig! Jiiihooo! Så snart tar jag sommarlov OCH höstlov från skolan (ska baaara lära mig spanska nästa termin).
Efter det hade jag det stora nöjet att äta lunch med Christine, Maria och Louise. Så trevligt att jag missade min parkeringstid med en halvtimme! Tur att lapplisan var på annat håll just då!!
Sedan köpte jag en miljard blommor som jag senare planterade. Pysseltarmen börjar svida igen men det mesta får vänta tills semestern drar igång. Här nedan ser ni vad jag går och filurar på just för tillfället. Inte mindre än ett gammalt brandskåp som vi har fått av Calles mamma och pappa. Har beslutat mig för att ha kvar den röda färgen (Coolt och en härlig kontrast till allt vitt)och dra bort alla krokar inuti för att sedan tapetsera väggen inne i skåpet. Eventuellt får skåpet några nya krokar/hyllor senare. Måste börja leta efter den perfekta tapetbiten nu bara!

I morgon måste jag gå upp till de två sista dagarna på ett jobb som nog egentligen inte passar mig. Vilket betyder att jag inte är överförtjust i det även om ungarna är toppen som vanligt! Torsdag och fredag är det skolavslutning och efter det....bara en sista skälvande vecka...sedan är det jag som sörplar paraplydrinkar på stranden dagarna i ända! Jo...tjena!

Puss

Inga kommentarer: