25 april 2010

Söndagsmyser

Veckan och helgen var alldeles för intensiv för mig! Efter att ha sovit dåligt i tre nätter för att tankarna inte kunde släppa jobbet plus att jag var på en ledarutvecklingskurs fredag - lördag var jag helt slut när jag vaknade idag. Massor av möten var inplanerade från tidig eftermiddag till sen kväll. Efter några ångestvänder och trött-tårar var det kära maken som sa stopp. Jag insåg att jag måste vila upp mig för att orka med ännu en intensiv vecka. Inte utan mer ångest ställde jag in mina möten. Jag inser att det inte fungerar att sitta i två styrelser, träffa en kontaktperson varje vecka, träna två hundar och dessutom jobba 100% och plugga 50%. Jag håller på att gå av på mitten. Jag får helt klart tänka över mina prioriteringar. Det känns tungt men så är det bara!

Tack var den insikten är jag, såhär på söndagskvällen, betydligt mer positiv, pigg och det jag tog för en begynnande förkylning har nästan försvunnit!

Under veckan köpte jag en riktig Emma-kjol på Indiska. Jag vill ha FLER fina klänningar och kjolar. Men jag är dåligt insatt i var man kan köpa sådana. Förslag mottages tacksamt! Jag vill enbart gå klädd i fina kjolar och klänningar hela sommaren.

Titta så fin!
När jag letade på Indiskas hemsida efter en bild på min nya, fina kjol blev jag lite sugen på den vita kjolen här nedanför! Blir nog en tur till Indiska den här veckan med för att se om den finns i min butik!!

Trevlig start på veckan allesammans!
Puss

4 kommentarer:

Anna sa...

Låter mycket klokt Emma, eller kanske var Calle som var klok nu! :)

livet på myra sa...

Du måste ta det lite lugnt gumman! Du kan inte köra på i 150 hur länge som helst! Fy fy! Ta hand om dig nu! Kram kram

cojja sa...

Den svarta kjolen var jag också inne o prövade i lördags men den var inte så fin på mig tyvärr =( Jag har för korta ben

Emma sa...

Anna: Ja, det var han nog!! Jag behövde att någon sa till mig iaf!! :-)

Livet på myra: Nej, det går inte. Börja bli gammal vet du! Känner att kroppen säger stopp nu! Kramis

Cojja: Den är sååå fin!! :-) Den vita var inte lika fin i verkligheten tyvärr! Men jag lyckade få med mig en topp hem istället!! :-)