24 april 2009

Ååå helg!!

Det är helg igen! IGEN!! Den här veckan gick så sjukt snabbt att jag knappt minns den! I stora drag har den i alla fall varit väldigt bra! Dessutom går vi mot en väldigt bra helg också! För min del ska tiden spenderas på följande vis:

  • Spackla och måla sovrummet eftersom fixa-trötthet kom över oss förra helgen så vi istället spenderade DEN helgen tillsammans med våra goda vänner Anna, Steffen, deras två underbara barn samt en grill!
  • På lördagkväll blir det grillning och tjejkväll med tre goa tjejer. Dessutom ska vi tvinga våra respektive att socialisera och lära känna varandra. Kan bli mycket intressant!
  • Eftersom min yngsta vovve och jag började på en agility-kurs igår och ÄLSKADE det så ska vi tillgodose vårt nya behov på allmänträningsdagen på söndag. Agility är min nya kärlek <3.
  • Dessutom måste måste måste jag ringa mormor som snart måste genomlida en knäoperation och en annan gammal god vän som inte heller verkar må så bra. Dessa telefonsamtal kommer på inget sätt i sista hand!
  • Skiner solen så underbart som den gör i dag så vette tusan om inte latmasken kliver in och tar över min kropp....men vi får se!

Det första steget är dock att ta bussen hem, möta maken i stan och gå och titta på några nya sängar. Vi börjar bli trötta på att sova dåligt och vakna med ryggvärk nu! Just det ja...jag har börjat twittra också! Kolla bara efter emmasnotskal så hittar ni mig där!

Puss

2 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Det är bra att göra upp planer för helgen..så kanske man hinner åtminstone något av allt det man tänkt! Själv hade jag bestämt mig för att skrapa färg, och det har jag stått nästan dubbelvikt och gjort hela lördagen...aj säger kroppen!

Emma B sa...

Javisst, planera är bra! Jag tror jag hann det mesta faktiskt. Förutom att jag målade ett förråd istället för sovrummet...solen sken ju!! :-)

Ajajaj! Man kan få riktigt ont av att sitta eller stå dubbelvikt när man målar eller förbereder för målning!